Deaktiver afslutningsforbindelsen mellem Chrome, Gmail og andre Google-tjenester

Google Chrome-brugere, der kører den nyligt frigivne Chrome 69 på ethvert desktop-system, har muligvis bemærket en adfærdsændring, der påvirker Chromes synkroniseringsfunktionalitet og Google-konti på Internettet.

Chrome 69 blev for nylig frigivet med designændringer , forenkling af visningen af ​​webadresser i browserens adresselinje, f.eks. udelade HTTP og HTTPS , og andre ændringer, som nogle brugere ikke kunne lide.

Chrome-brugere, der logger ud af en Google-tjeneste, såsom Gmail eller Google Search, logges også ud af Google Chrome Sync.

Google kalder funktionen 'Identitetskonsistens mellem browser og cookie jar' og en Chrome-repræsentant på det officielle Google Chrome Help Forum bekræftet at dette er den tilsigtede adfærd.

Dette er en tilsigtet opførsel, hvis du bruger den samme Google-konto til din Gmail og Chrome. Hvis ja, logges du ud af Chrome, når du logger ud af Gmail-kontoen.

Nogle Chrome-brugere rapporterede, at problemet kun påvirker nogle af deres enheder og ikke andre, hvilket gør det endnu mere frustrerende.

Opdatering : Fra Chrome 70 (indlæs krom: // indstillinger / hjælp til at vise versionen), kan Chrome-brugere muligvis slå linket fra Chromes synkroniseringsfunktionalitet og Google-websteder i indstillingerne.

chrome sign-in

  1. Indlæs krom: // indstillinger / i browserens adresselinje.
  2. Rul helt ned på siden, der åbnes, og aktiver avanceret.
  3. Under 'Privatliv og sikkerhed' skal du skifte til 'Tillad Chrome-login'. En grå switch betyder, at funktionen er slået fra, en blå, at den er tændt.
  4. Genstart Chrome.

Afslutningen af ​​opdateringen

En anden bruger afslørede, at hun delte computeren med sin mand, og at hun og hendes mand var i stand til at logge ind og ud af Gmail på computeren uden nogen indflydelse på Google-kontoen, der blev brugt til at synkronisere Chrome-data.

chrome sync google account link

Ændringen påvirker brugere med flere Chrome-konti og miljøer med flere brugere mest. Nogle brugere foretrækker muligvis ikke at være logget ind på Gmail, YouTube eller andre Google-tjenester hele tiden for at undgå overbelastning eller underretninger til tider.

Gode ​​nyheder er, at det i øjeblikket er muligt at deaktivere funktionen. Gør for at bryde forbindelsen mellem Google-kontoen i Chrome, der bruges til at synkronisere data og Google-konti på internetsider.

Bemærk : Google kan til enhver tid fjerne eksperimentelle flag som dem, der er beskrevet nedenfor. Så længe det dukker op, når du kører trinnene nedenfor, understøttes det.

Dette er, hvad du skal gøre:

  1. Indlæs krom: // flag / # kontokonsistens i browserens adresselinje. Google Chrome skal vise flag Identitetskonsistensen mellem browser og cookie jar øverst.
  2. Sæt flaget til deaktiveret med et klik på menuen og vælg deaktiveret fra genvejsmenuen.
  3. Genstart Chrome-browseren.

Chrome bryder forbindelsen mellem Google-kontoen i Chrome, der bruges til at synkronisere data og Google-konti, som du logger på ved hjælp af browseren på Google-websteder.

Flaget fungerer på alle desktopversioner af Google Chrome såvel som Chrome på ChromeOS og på Android.

Lukende ord

Chrome-brugere, der ikke kan lide ændringen, kan gendanne den gamle funktionalitet i øjeblikket. Det er sandsynligt, at flaget til sidst fjernes fra Chrome; det eneste scenarie, hvor dette ikke sker, er, når nok brugere klager over den nye funktionalitet. Google kan muligvis endda gendanne den gamle opførsel som en konsekvens, når det sker.

Din tur : Synes du, at funktionen er nyttig?