Fix Afbryd ikke forbindelsen til Ipod

Undlad at afbryde forbindelsen blev implementeret på Apple iPods for at forhindre datatab ved at advare brugeren om ikke at frakoble iPod'en, mens den stadig er i brug på computeren. Denne meddelelse bør tages alvorligt mest af tiden, da den kan have katastrofale følger. . Hvis du f.eks. Overfører filer til iPod og tager iPod ud af pc'en under operationen, kan du opleve datatab eller filkorruption bagefter.

Nogle gange vises dog meddelelsen Afbryd ikke forbindelsen, selvom alle overførsler er afsluttet, og iTunes er blevet lukket. Men rolig, du kan prøve flere ting for at få beskeden til at forsvinde.

Hvis iTunes stadig kører på dit computersystem, skal du lukke det og se, om meddelelsen forsvinder. Hvis det ikke er tilfældet, skal du starte det igen og klikke på ikonet Eject Disk nederst til højre på skærmen.

At skubbe iPod ud i iTunes kobler dybest set forbindelsen mellem iTunes-softwaren og iPod'en ud, så du skal være i stand til at afbryde enheden fra din computer bagefter uden problemer.

Hvis dette ikke er tilfældet, skal du gøre følgende. IPod'en er tilsluttet dit operativsystem og skal vises på listen over tilsluttede enheder.

Højreklik på iPod, og vælg Skub ud i genvejsmenuen. Dette skal fjerne iPod'en fra listen over enheder og dermed afbryde forbindelsen til dit operativsystem. Hvis meddelelsen stadig vises, prøv at søge efter programmer i opgaveadministratoren, der er relateret til din iPod og dræbe processen.

Hvis meddelelsen Ikke afbryd forbindelsen stadig vises på din iPod, kan du prøve og blot afbryde den under alle omstændigheder. Bare sørg for, at der ikke kører noget i baggrunden, der stadig kommunikerer med din iPod. Det skulle ikke være et problem.