Sådan blokeres 'Genstart computeren for at afslutte installationen af ​​vigtige opdateringer'

Mens den automatiske opdateringsfunktion i Windows er en god måde at holde dit system opdateret med de nyeste programrettelser, så snart de er frigivet, har det den grimme vane at narre dig til at genstarte computeren, efter at opdateringerne er blevet downloadet og installeret på computeren.

Det er sandsynligt, at du tidligere har modtaget meddelelser, der beder dig om at genstarte din pc eller genstarte pc'en på et senere tidspunkt for at afslutte installationen af ​​opdateringerne på systemet. Dialogboksen kan se lidt anderledes ud afhængigt af det operativsystem, du bruger, men de indstillinger, du får, er normalt de samme.

Alle anmodninger har det til fælles, at de ikke giver dig en mulighed for at udsætte genstart på ubestemt tid. Windows XP slutter dig f.eks. Hvert tiende minut for at genstarte pc'en, mens du maksimalt får fire timers fornuft i Vista og nyere versioner af Windows.

Efter dette tidsrum modtager du en anden meddelelse, der beder dig om at genstarte pc'en med det samme eller udskyde den igen, indtil næste prompt. Dette kan være meget irriterende, hvis du har brug for at arbejde på systemet i en længere periode og ikke ønsker at genstarte pc'en i løbet af det tidsrum.

windows update restart prompt

Der er dog håb. Hvis du har adgang til gruppepolitik, kan du gå til Lokal computerpolitik> Computerkonfiguration> Administrative skabeloner> Windows-komponenter> Windows Update og aktivere indstillingen ' Ingen automatisk genstart til tidsplaner for automatiske opdateringer '.

Gør følgende for at åbne editoren:

  1. Skriv Windows-R for at åbne køredialogen.
  2. Skriv gpedit.msc, og tryk på Enter.
  3. Hvis du får en fil, der ikke er fundet, er Group Policy Editor ikke tilgængelig.

Bemærk : Politikken kaldes 'Ingen automatisk genstart med loggede brugere til planlagte automatiske opdateringsinstallationer'.

no auto restart with logged on users for scheduled automatic updates installations

Angiver, at automatiske opdateringer for at afslutte en planlagt installation venter på, at computeren genstartes af enhver bruger, der er logget på, i stedet for at få computeren til at genstarte automatisk.

Hvis status er indstillet til Aktiveret, genstarter automatiske opdateringer ikke en computer automatisk under en planlagt installation, hvis en bruger er logget ind på computeren. I stedet underretter automatiske opdateringer brugeren om at genstarte computeren.

Vær opmærksom på, at computeren skal genstartes, for at opdateringerne kan træde i kraft.

Hvis status er indstillet til Deaktiveret eller ikke konfigureret, underretter automatiske opdateringer brugeren om, at computeren automatisk genstarter om 5 minutter for at afslutte installationen.

Bemærk: Denne politik gælder kun, når Automatiske opdateringer er konfigureret til at udføre planlagte installationer af opdateringer. Hvis politikken 'Konfigurer automatiske opdateringer' er deaktiveret, har denne politik ingen virkning.

Bemærk, at gruppepolitik ikke er tilgængelig i hver udgave af operativsystemet, hvilket betyder, at du muligvis ikke er i stand til at foretage ændringen ved hjælp af politikeditoren.

Jeg kunne ikke verificere, om denne mulighed f.eks. Er tilgængelig i Windows Vista, sandsynligvis fordi gruppepolitik ikke var en funktion i den installerede udgave. Hvis det er tilfældet, kan du bare tænde det også der og genstarte systemet, når du vil, når du har downloadet patches. Hvis nogen, der kører Windows Vista, kunne bekræfte dette, ville det være meget nyttigt.

En anden mulighed ville være at blot stoppe den automatiske opdateringstjeneste i den aktuelle session. Dette betyder, at de nagende skærme, der beder dig om at genstarte, ikke vises mere i løbet af denne session. Automatiske opdateringer startes automatisk som en service igen efter en genstart, så du vil modtage nag-skærmene igen på det tidspunkt.

For at stoppe typen Service for automatisk opdatering netstop 'automatiske opdateringer' i kommandolinjen. Gør følgende alternativt:

  1. Brug Windows-R til at få vist systemets kørsel.
  2. Skriv services.msc, og tryk på Enter.
  3. Find Windows Update-tjenesten, højreklik på den, og vælg stop fra genvejsmenuen.