Sådan slettes Chromes browserdata super hurtigt

Chrome bruger som enhver anden moderne webbrowser en browser-cache og gemmer browserdata. Denne cache og andre placeringer bruges som en midlertidig lagerplads til alle slags filer, der oprettes eller genereres, når sider og applikationer indlæses eller bruges i browseren.

Google Chrome gemmer mange forskellige datatyper og oplysninger som standard og rydder eller sletter ikke de fleste af dataene.

Det er op til brugeren af ​​browseren at slette browserdata, hvis behovet opstår. Vi har offentliggjort et par tutorials om fortiden om, hvordan man gør det:

Sletning af browserdata er fordelagtigt i flere situationer. Webudviklere skal muligvis gøre det, når de arbejder på sider, er der nogen, der drager fordel af at frigøre opbevaring eller fjerne cookies og andre data, der kan bruges til at spore brugere.

Så hvilke data kan slettes i Chrome?

  • Gennemse og downloade historie.
  • Bufrede billeder og filer.
  • Cookies og webstedsdata, såsom applikationscacher, Web Storage-data, Web SQL-databasedata, indekseret databasedata.
  • Adgangskoder.
  • Data udfyldes automatisk.
  • Hostede appdata.
  • Medielicenser.

Sådan slettes Chromes browserdata super hurtigt

chrome clear browsing data

Du har to hovedindstillinger til hurtigt at rydde browserdataene i Google Chrome ved hjælp af oprindelige indstillinger.

Valgmulighed 1: Indlæs krom: // indstillinger / clearBrowserData

Du kan indlæse URL-chrome: // -indstillinger / clearBrowserData direkte for at få vist Chromes menu for gennemsigtige browserdata i den aktive fane. Alt, hvad der kræves på dette tidspunkt, er at ændre de tilgængelige indstillinger for at sikre, at kun data, som du ikke har brug for eller er nødt til at slette, er ryddet, og tryk derefter på knappen for gennemsyn af browserdata bagefter.

Mens du muligvis indtaster URL'en manuelt, hver gang du har brug for at få adgang til den, kan du tilføje den til browserens bogmærker for at åbne den hurtigere. Dette er sandt, hvis du viser bogmærkelinjen hele tiden i Chrome og tilføjer det nye bogmærke til det, men også når du skriver URL'en, som bogmærker foreslås, når du skriver.

Selv om det samme er tilfældet med browsningshistorikken, kan du muligvis rydde det, når du trykker på knappen for gennemsigtige data.

Valgmulighed 2: Genvej Ctrl-Shift-Del

Den anden mulighed er muligvis endnu hurtigere. Brug tastaturgenvejen Ctrl-Shift-Del til at åbne menuen for gennemsigtige browserdata; konfigurer de indstillinger, det viser, og tryk derefter på den rydde browserknap bagefter.

Mens du skal huske genvejen, er det normalt hurtigere at bruge den end at klikke på et bogmærke, og det kan være at foretrække, hvis du ikke viser bogmærkeværktøjslinjen i Chrome-browseren.

Din tur: Sleter du browserdata regelmæssigt?