Du kan ikke logge ud af YouTube-appen på Android mere

Google kører inkognitotilstand til YouTube-applikationen på Android i skrivende stund; YouTubes inkognitotilstand fungerer på samme måde som inkognitotilstand (privat browsing) i Google Chrome, idet det blokerer for optagelse af aktivitet lokalt.

Inkognito-tilstand er kun tilgængelig for tilmeldte brugere. Gennemse- og sehistorikken optages ikke, når den er aktiv. Selvom det ikke garanterer 100% privatliv, garanterer det ikke, at din aktivitet ikke er knyttet til din Google- eller YouTube-konto.

Google-brugere på Android, der kører YouTube-applikationen, vil bemærke, at afmeldingsknappen er blevet erstattet med en funktion 'Tænd inkognito'.

youtube app android incognito

YouTube-appen viser en 'du er inkognito'-påmindelse nederst på skærmen, når inkognitotilstand er aktiveret. Appen viser dig en prompt, første gang du aktiverer den tilstand, der forklarer, hvad den gør og ikke gør, men den giver ikke nogen vejledning i, hvordan du logger ud af en konto.

Du kan dog skifte mellem forskellige konti.

Bemærk : Hvis din internetforbindelse ikke er den hurtigste, kan du muligvis se afslutningsmuligheden, når du tænder og slukker inkognitotilstand. Funktionen til afmelding vises, så længe profilikonet eller inkognito-ikonet ikke vises.

YouTube rydder aktivitetsdata fra inkognitosessionen, når du afslutter sessionen.

Du er gået inkognito

Når du slukker for inkognito eller bliver inaktiv, slettes din aktivitet fra denne session, og du vender tilbage til den sidst anvendte konto.

Din aktivitet er muligvis stadig synlig for din arbejdsgiver, skole eller internetudbyder.

Nogle funktioner på YouTube, f.eks. Abonnementer, bliver ikke tilgængelige, mens du er i inkognitotilstand. Andre dele af appen kan muligvis minde dig om, at aktivitet ikke er optaget. Når du åbner søgning, minder YouTube dig om, at søgehistorikken er sat på pause, mens tilstanden er aktiv.

Inkognito-tilstand slukkes automatisk efter en periode med inaktivitet. Du kan når som helst forlade tilstanden ved at trykke på inkognito-ikonet, der vises i stedet for profilikonet og vælge 'sluk for inkognito'.

Hvordan logger du ud?

Opdatering : Tilsyneladende er der stadig en måde, men den er ganske skjult. Vælg Betalte medlemskaber fra menuen, tryk på menuen igen, og der har du mulighed for at logge ud.

Inkognito-tilstand tilbyder lignende funktioner som ikke at logge ind på YouTube i første omgang. Brug af Google uden login begrænser funktionaliteten på webstedet noget: du kan ikke bruge abonnementer, messaging eller bruge anden funktionalitet på webstedet, når du ikke er logget ind på en konto.

Muligheden for at slå inkognitotilstand til eller fra erstatter muligheden for at logge ud i YouTube-appen. Der ser ikke ud til at være en mulighed for at logge ud af YouTube-applikationen, når du er logget ind, og inkognitotilstand bliver tilgængelig på enheden.

Jeg kunne ikke finde en mulighed i appen til at logge ud andre end den førnævnte forsinkelsesfejl, når jeg skiftede mellem normal og inkognitotilstand. Hvis du kender til en måde, så lad mig det vide, og jeg vil tilføje instruktioner til at gøre det til artiklen.

Din tur : Hvad tager du for at fjerne mulighederne for afmelding?