Chromes nye Clear Browsing Data Dialog er mere kompleks

Vi ved alle, at Google kan lide at tænke over layoutet og designet af virksomhedens Chrome-browser. Mens virksomheden ikke vil røre den faktiske grænseflade meget, begyndte den at introducere materialedesignændringer i browseren for et stykke tid siden.

Den sidste version af Google Chrome ændrede bogmærkeinterfacet for eksempel til materialedesign.

Hvis du åbner Slet browserdata dialog med Chrome lige nu, vil du bemærke, at det også blev ændret for nylig af virksomheden.

Du kan åbne menuen på flere måder, en af ​​de hurtigste indstillinger er at indlæse chrome: // settings / clearBrowserData i webbrowserens adresselinje.

Chrome Basic og Advanced rydde browserdata

chrome clear browsing data

Du vil bemærke, at Google adskiller sig ved hjælp af faner nu. Der er en grundlæggende og avanceret fane, der adskiller sig med hensyn til de emner, du kan rydde i browseren.

Standard grundlæggende fane giver dig mulighed for at rydde browserhistorikken, cookies og andre webstedsdata og cachelagrede billeder og filer. Du får tidsintervalsvælgeren øverst, men ingen andre muligheder udover de nævnte.

Du skal skifte til den avancerede fane for at få vist alle indstillinger igen. Der finder du listede muligheder for at rydde downloadhistorikken, adgangskoder, formulardata til automatisk udfyldning, webstedsindstillinger, hostede appdata og medielicenser.

chrome advanced clear browsing data

De avancerede poster afslører yderligere oplysninger oven på det. Antallet af elementer, der fjernes, hvis du rydder dataene, vises ved siden af ​​hvert element på fanen avanceret. Kun cache-størrelsen vises på den grundlæggende fane.

Chrome husker den sidste fane og åbner den, så længe du ikke skifter til den anden fane. Det er gode nyheder for avancerede brugere, der ønsker mere kontrol over rydningen af ​​data i webbrowseren.

Lukende ord

Google har ikke afsløret, hvorfor det besluttede at oprette en grundlæggende klar browserdatadialog og tilføje den til browseren. Den avancerede dialog er den, som Chrome-brugere har brugt lige siden den første iteration af browseren blev frigivet af Google.

Hvis jeg skulle gætte, foretog Google ændringen for at forhindre, at brugerne rydder data, som de har brug for ved et uheld.

Din tur : Hvorfor foretog Google ændringen i din mening?