Sådan slettes WhatsApp-meddelelser, som du har sendt

WhatsApp føjede en ny funktion til dens messaging-applikationer, som du muligvis kan bruge til at slette meddelelser, som du allerede har sendt ved hjælp af klienten.

Meddelelser, som du har sendt indtil nu, kunne ikke slettes af dig efter faktum. Der var ingen fristperiode til at fortryde afsendelsen, og det ser ud til, at brugere anmodede om en sådan funktion, der fungerer på samme måde som hvordan e-mail-udbydere som Gmail giver fortrydelsesmuligheder i en kort periode efter afsendelse af meddelelser.

Dette ændres med de nye sletning af meddelelser til alle funktionaliteter, der implementeres i de seneste versioner af WhatsApp-klienten til Android, iOS og Windows Phone.

Sletning af WhatsApp-meddelelser

whatsapp delete messages

Den nye funktion har krav, der skal opfyldes.

  1. Meddelelser kan kun slettes eksternt (læs: for alle), hvis der ikke er gået syv minutter, siden de blev sendt.
  2. Afsender og modtagere skal bruge den seneste version af WhatsApp-klienten.

WhatsApp giver dig ikke besked, hvis sletningen af ​​meddelelsen ikke er vellykket. Det kan stadig blive slettet på den enhed, du bruger, men det er muligvis ikke blevet slettet på modtagerenheden. Modtagere kan også stadig se meddelelsen, før den slettes.

Så hvordan sletter du meddelelser, som du har sendt ved hjælp af WhatsApp?

Processen er enkel:

  1. Åbn chatten, og rul til den meddelelse, du vil slette.
  2. Tryk længe på den meddelelse, du vil slette.
  3. Valgfrit: du kan trykke på yderligere meddelelser for at markere dem også og slette dem på én gang.
  4. Tryk på papirkurven ikonet i grænsefladen.
  5. Vælg muligheden 'Slet for alle' for at få WhatsApp til at slette den valgte meddelelse lokalt og eksternt.

Slettede meddelelser markeres som sådan i samtalehistorikken sammen med det tidspunkt, hvor de blev slettet. Der er dog ingen mulighed for at gendanne slettede meddelelser.

WhatsApp bemærker, at funktionen i øjeblikket er i gang. Det kan tage et stykke tid, før det er tilgængeligt for alle brugere af meddelelsestjenesten.

Lukende ord

Indstillingen til at slette meddelelser er praktisk. Du kan slette meddelelser, der blev sendt ved en fejl, for eksempel til den forkerte kontaktperson, eller meddelelser, som du har sendt, men som du ønsker at fjerne af andre grunde.

Ulempen er, at du aldrig vil vide, om meddelelsen blev fjernet med succes fjernt, og om modtageren af ​​meddelelsen læste den eller ikke.

Din tur: