Sådan deaktiveres Microsoft Office Upload Center

Hvis du installerer en nylig kopi af Microsoft Office på din Windows-pc, kan du muligvis bemærke, at noget, som Microsoft Office Upload Center bliver installeret med den kopi.

Du vil muligvis bemærke det i systembakken i operativsystemet, da det viser sit eget ikon der. Upload Center vises muligvis også der, efter at du har opsat OneDrive på en Windows 10-maskine (måske også på ældre versioner, men det testede jeg ikke).

Det første spørgsmål, der måske kommer til dit sind, er hvorfor det er der, og hvad det bruges til.

Microsoft tilbyder følgende beskrivelse:

Microsoft Office Upload Center giver dig nu en måde at se tilstanden for filer, du uploader til en server, på et sted. Når du uploader en fil til en webserver, gemmer Microsoft først denne fil lokalt i Office Document Cache, før den starter uploaden, hvilket betyder, at du kan gemme ændringer og straks fortsætte med at arbejde, også når du er offline eller har en dårlig netværksforbindelse. Microsoft Office Upload Center giver dig mulighed for at holde styr på, hvordan uploads skrider frem, og om nogen filer har brug for din opmærksomhed.

Grundlæggende er det en software, der bruges til at kontrollere Office-dokumenter, som du arbejder på, der uploades til en server. Dette er mest nyttigt i scenarier, hvor du arbejder med eksterne dokumenter. Hvis du gør det, kan du muligvis ikke deaktivere Upload Center, men hvis du kun bruger Office lokalt, er der ingen grund til at holde Office Upload Center rundt.

Du kan bruge Upload Center til at administrere upload af Microsoft Office-filer til webservere (f.eks. OneDrive).

Sådan deaktiveres Microsoft Office Upload Center

office upload center

Du bemærker muligvis, at Upload Center ikke kan lukkes let. Et højreklik på ikonet Upload Center viser ikke indstillinger for at forlade programmet, og programgrænsefladen tilbyder ingen muligheder for at lukke det også.

Den eneste mulighed, som Microsoft giver, er at skjule ikonet i Windows-meddelelsesområdet. Dette er ikke det samme som at afslutte ansøgningen eller sørge for, at den ikke køres i første omgang.

Klik på Indstillinger og fjern markeringen af ​​'Vis ikon i meddelelsesområdet' for at skjule det. Hvis du foretrækker at deaktivere det helt, skal du læse videre.

Den nemmeste måde at deaktivere Upload Center på en Windows-maskine synes kun at være begrænset til Windows 10. Jeg kan ikke sige med sikkerhed, så lad mig vide det i kommentarerne, hvis indstillingen også er tilgængelig på Windows 8.1 eller Windows 7.

Højreklik på OneDrive-ikonet i systembakken-området, eller start OneDrive. Vælg Indstillinger og swithc til fanen Office.

microsoft office upload center

Du deaktiverer Upload Center, hvis du fjerner markeringen i 'Brug Office 2016 til at synkronisere Office-filer, som jeg åbner'. En genstart skal afslutte processen, og Office Upload Center skal ikke køre længere på systemet.

Andre løsninger

Her er en hurtig liste over andre forslag:

  1. Åbn HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Kør i Registreringseditor og slet OfficeSyncProcess der.
  2. Åbn Windows Task Scheduler, og deaktiver Microsoft Office [version] Sync Vedligeholdelse til [brugernavn].
  3. Omdøb filen C: Program Files Microsoft Office Office15 msosync.exe. Dette kan dog kaste fejl.

Tjek denne diskussion om Superbruger for yderligere tip til behandling af Upload Center.

Relaterede artikler